Acasa / Despre mine

Despre mine

Rodica Ionescu

Sunt Rodica. Un om pasionat de psihologie, de viață, de oameni, de descoperirea celor din jur, de autodescoperire, un om curios nevoie mare, fericit, atent, chiar foarte atent la ceea ce viața îmi oferă pozitiv, un om rațional, dar și emoțional totodată. Nu îți expun aici partea mea negativă. Te las să o descoperi în cadrul ședințelor de consiliere pe care le vom desfășura împreună : -) sau pe blog (glumesc! n-am de gând să mă împiedic de ea pe spezele tale).

Sunt consilier psihologic în terapii scurte colaborative centrate pe resurse și soluții și sunt avidă să văd ce resurse ai tu și cum le poți folosi întru creșterea stării tale de bine, în așa fel încât să îți dai seama că nu ești un cumul de minusuri, iar viața ta nu este o adunătură de pierderi, ci ești un cumul de plusuri, iar existența ta e formată din nenumărate câștiguri pe care le ai deja sau le poți obține.

Totul e să ai ochii deschiși. Iar eu asta intenționez să fac cu tine. Să îți deschid ochii. Pentru ca tu să vezi câte comori se ascund în tine. Dacă ai ajuns până în acest moment al vieții tale, înseamnă că ai avut resurse, înseamnă că te-ai descurcat cumva (și aș vrea să văd cum). Înseamnă că ai putut! Iar eu aș vrea să îți reamintesc asta. Și să văd ce altceva (ce tu nu ai văzut încă) putem identifica împreună.

Ar fi minunat dacă ai putea încerca să vezi și măruntișurile sau lucrurile mai mari care îți provoacă bucurie și cu ele în minte să ne întâlnim pentru o primă discuție. Asta nu înseamnă că nu vom aborda problemele tale. Doar că mi-aș dori să nu uiți nicio clipă și de ele, de micile tale giuvaieruri interioare care te însoțesc chiar și în vremuri de furtună.

Dacă simți că îți pot fi de folos, mă poți contacta la telefon 0745.980.891 sau la adresa de e-mail rodica@rodicaionescu.ro

M-aș bucura să te pot ajuta.

PS: Pentru a vizualiza CV-ul meu, te rog acceseaza urmatorul link.